hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2019 AÖF final sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

    2019 AÖF final sınav sonuçları ne zaman açıklanacak
    expand

    Anadolu Üniversitesi, 12-13 Ocak 2019 tarihlerinde yaptığı AÖF final sınav sonuçlarını ne zaman açıklayacak? AÖF'e dair sınav sorularının ve cevaplarının e-Kampüs sayfasında yayınlandığı daha önceden kurum tarafından duyurulmuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Açık Öğretim Fakültesi final sınavları 12-13 Ocak 2019 tarihlerinde gerçekleşti. Final sınavına giren öğrenciler için üniversite, sınavdan bir gün sonra, 14 Ocak 2019 tarihinde sınav sorularını ve cevaplarını Anadolu Üniversitesi e-Kampüs sayfasında yayınladı. Sınava giren öğrenciler için Anadolu Üniversitesi, ÖSYM sistemi olan "dört yanlış cevabın bir doğru cevabı götürmesi" uygulamasının kullanıldığını duyurdu.

    e-Kampüs sayfasına gitmek için tıklayınız

    Sınav sonuçları hangi tarihte açıklanabilir?

    Anadolu Üniversitesi, vize ve final sınavlarına dair herhangi bir açıklamada bulunmuyor. Bir önceki vize sınavları baz alındığında, sınav sonuçları, sınavdan 10 gün sonra açıklanabilir. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz haber içeriğinde yer alacaktır.

    Sınav sonuç itirazı ne zaman yapılır?

    Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.

    Mazeret sınavı yapılıyor mu?

    Sınav giriş belgesinde belirtilen yer ve tarihte sınava girmeyen öğrenciler için başka bir yerde veya zamanda mazeret sınavı açılmaz.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow