hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AÜ AÖF sonuçları ne zaman açıklanır? (Bahar dönemi final sınavı sonuçları)

    AÜ AÖF sonuçları ne zaman açıklanır (Bahar dönemi final sınavı sonuçları)
    expand

    Anadolu Üniversitesi Bahar Dönemi final sınavı sonuçları için geri sayım devam ediyor. Elde edecekleri harf notlarına göre 3 ders sınavına katılacak olan adaylar sonuçlar için Anadolu Üniversitesi’nden gelecek açıklamayı beklemeye başladı. Peki, AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AÖF final sınavı sonuçları önümüzdeki günlerde sınava katılana öğrencilerin erişimine açılacak. Sonuçların açıklanmasıyla birlikte mezun olma durumu içerisinde olan öğrenciler diledikleri takdirde 3 ders sınavına katılabilecek. Daha fazla not düzeltmek isteyen öğrenciler ise yaz okuluna katılabilecek.

    FİNAL SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

    24 Haziran 2019 günü yaz okulu kayıtlarının başlayacak olması nedeniyle sınav sonuçlarının bu tarihe kadar açıklanması bekleniyor. 9 Haziran 2019 günü bayram tatilinin sona erecek olmasının ardından 10-23 Haziran tarihleri arasında final sınavı sonuçlarının açıklanacağı söylenebilir.

    ÜÇ DERS SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

    Anadolu Üniversitesi 3 ders sınavı için duyurusunu gerçekleştirdi. İşte, o duyuru; Üç ders sınavı, 27 Temmuz 2019 Cumartesi günü saat 14:00’da, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illeri ile KKTC/Lefkoşa’da gerçekleştirilecektir.

    Türkiye’de üç ders sınavının yapılacağı Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illeri ile KKTC/Lefkoşa büroları 27 Temmuz 2019 Cumartesi günü 10:00 – 16:00 saatleri arasında açık olacaktır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Öğrenci sayfasında üç ders sınav merkezi ile ilgili “Üç Ders Sınav Merkezi Değişikliği” arayüzü 19-20 Haziran 2019 tarihlerinde açılacaktır. Bu arayüzde üç ders sınav merkezleri görülmekte olup sınav merkezi değişikliği isteyen öğrenciler, değişiklikleri bu sayfadan yapılabilecektir. Bu linkten yapılacak sınav merkezi değişiklikleri sadece üç ders sınavı için geçerli olacaktır. Ayrıca, öğrenci otomasyonu “Bilgi Değişikliği” linkinden yapılan sınav merkezi değişiklikleri, üç ders sınavı sınav merkezini etkilemeyecektir.

    Üç ders sınavı için sınav giriş belgeleri 22 Temmuz 2019 tarihinden itibaren http://aof.anadolu.edu.tr adresi “Öğrenci Otomasyonu” bağlantısından ve AÖF bürolarından verilecektir.

    Üç Ders Sınav hakkı olan öğrenci, isterse yaz okuluna kayıt yaptırabilir ancak yaz okuluna kayıt yaptıran öğrencinin Üç Ders Sınavına katılma hakkı yoktur.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow