hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2019 İSG başvuruları ÖSYM AİS sayfasında başladı

    2019 İSG başvuruları ÖSYM AİS sayfasında başladı
    expand

    Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi İSG başvuruları ile ilgili beklenen açıklamayı yaptı. Kurumdan yapılan açıklamada İSG 1. dönem başvuru işlemlerinin başladığını duyurdu. Peki, İSG sınav ücreti ne kadar, başvuru ücretleri hangi bankaya yatacak ve başvurularda son gün ne zaman?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İSG başvuru süreci ÖSYM tarafından başlatıldı. 4 Nisan 2019 Perşembe günü saat 10:00’dan itibaren sınava katılacak adaylar başvurularını yapabilecekler. 2019 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı başvuruları ÖSYM AİS sayfasından gerçekleştirilebilecek.

    İSG SINAV ÜCRETİ NE KADAR?

    Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nden yapılan açıklamada başvuru ücreti olarak adayların 240 TL yatırmaları gerektiği ifade edildi. Ücretlerin yatırılabileceği bankalar ise şöyle; Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Albaraka Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Finansbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Türk Ekonomi Bankası’nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı; Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler; ING Bank’ın tüm şubeleri ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Vakıf Katılım Bankası’nın tüm şubeleri ve ATM (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.); ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/)

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Konuyla ilgili ÖSYM'nin Twitter adresinden yapılan açıklama şöyle;

    SON GÜN NE ZAMAN?

    4 Nisan 2019 Perşembe günü başlayan başvurular 11 Nisan 2019 tarihine kadar devam edecek. Başvuruların tamamlanmasını ardından sınav merkezleri belli olacak. Sınav ise 18 Mayıs 2019 günü gerçekleştirilecek.

    İSG BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow