hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2019 MEB – EKYS geç başvuruları başladı, sınav ücreti ÖSYM ödeme sayfasına yatırılacak!

    2019 MEB – EKYS geç başvuruları başladı, sınav ücreti ÖSYM ödeme sayfasına yatırılacak
    expand

    MEB EKYS başvuru süreci bugün sona eriyor. Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından başlatılan geç başvuruları öncesi sınava başvuracak adaylar sınav ücreti ve diğer detayları araştırmaya devam ediyor. Peki, MEB Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı ücreti ne kadar ve paralar nasıl yatırılacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Milli Eğitim Bakanlığı 2019 EKYS geç başvuruları bugün başladı. Sınava katılmak isteyen adaylar için son şans olacak geç başvurularda ücretler ÖSYM’nin kartlı ödeme sistemi üzerinden yatırılacak. İşte süreçle ilgili bazı detaylar…

    21 Nisan 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek olan MEB EKYS ile eğitim kurumlarında yönetici olacak kişiler seçilecek. Sınava dair geç başvurular ise 21 Mart günü alınacak.

    BAŞVURULAR SAAT KAÇTA SONA ERECEK?

    21 Mart 2019 Perşembe günü saat 10:00 itibariyle başlatılan başvurular saat 23:59’da sona erecek. Sistemde herhangi bir problem yaşanmaması halinde bu saat adaylar için son şans olacak.

    MEB EKYS BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ…

    SINAV ÜCRETİ NE KADAR VE NASIL YATIRILIR?

    MEB 2019 yılında gerçekleştirilecek olan EKYS için sınav ücretini 270 TL olarak belirledi. Ücretler ise ÖSYM’nin ödeme sayfası üzerinden yani elektronik ortamdan yatırılacak. “odeme.osym.gov.tr” sayfasında yer alan ödeme bilgileri tamamlandıktan sonra ücret yatırılmış olacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ÖSYM ÖDEME SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ..

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow