hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2020 MEB EKYS başvuruları başladı! EKYS başvuru ücreti ne kadar?

    2020 MEB EKYS başvuruları başladı EKYS başvuru ücreti ne kadar
    expand

    ÖSYM tarafından gerçekleştirilen MEB EKYS için başvuru süreci başladı. Sınava katılmak isteyen adaylar başvuru tarihleri içerisinde ÖSYM’nin AİS sayfası üzerinden başvurularını tamamlayabilecekler. Peki, MEB EKYS başvuru ücreti ne kadar, başvurularda son gün ne zaman?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MEB EKYS 2020 başvuruları 22 Ocak Çarşamba günü başladı. Başvurularda son tarih olan 30 Ocak’a kadar işlemlerini devam ettirebilecek olan adaylar başvuru için gerekli ücreti anlaşmalı bankalara ya da ÖSYM’nin kartlı ödeme sistemine ödeyebilecekler.

    MEB EKYS BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

    Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan açıklamada 2020 Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı ücreti olarak 200 TL belirlendi. Ödemelerle ilgili yapılan bilgilendirme ise şöyle; Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Finansbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler; Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.); ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/)

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2020 EKYS NE ZAMAN?

    MEB EKYS sınavı 2020 yılında 15 Mart günü gerçekleştirilecek. Başvuru işlemleri ÖSYM’nin AİS sayfası üzerinden tamamlanacak.

    MEB EKYS BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ…

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow