hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2020 MSÜ başvurusu nasıl yapılır? MSÜ sınav başvuru ücreti ne kadar?

    2020 MSÜ başvurusu nasıl yapılır MSÜ sınav başvuru ücreti ne kadar
    expand

    Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) 2020 başvuruları başladı. ÖSYM tarafından alınan MSÜ başvurusu için adaylar başvuru ücretini ilgili bankalara yatırabilecekler. Peki, MSÜ başvuru ücreti ne kadar, 2020 yılında MSÜ sınavı ne zaman yapılacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yaklaşık 1 ay devam edecek olan MSÜ başvuruları bugün başladı. 7 Ocak 2020 Salı günü ÖSYM tarafından başlatılan başvurular 10 Şubat 2020 tarihine kadar devam edecek. İşte MSÜ başvurusu yapacak adayların bilmesi gereken tüm detaylar…

    2020 MSÜ BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

    Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından alınan sınav başvuruları ÖSYM’nin AİS sayfası üzerinden gerçekleştirilebilecek. 2020 yılı için belirlenene MSÜ başvuru ücreti ise 100 TL olarak açıklandı.

    Adaylar sınav ücretlerini ÖSYM’nin anlaşmalı bankalarından ya da kartlı ödeme sistemi olan “odeme.osym.gov.tr” adresi üzerinden yapabilecekler.

    MSÜ SINAV ÜCRETİ ÖDEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

    2020 MSÜ SINAVI NE ZAMAN?

    10 Şubat 2020 günü sona erecek sınav başvurularının ardından adaylar Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı için geri sayıma başlayacak. 2020 yılında ise MSÜ sınavı 29 Mart 2020 Pazar günü gerçekleştirilecek. Adaylar bu sınavdan elde edecekleri puana göre Milli Savunma Üniversitesi’ne kabul edilecekler.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MSÜ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ…

    Başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından sınav giriş belgeleri ile ilgili adaylara ÖSYM tarafından yeni bir açıklama yapılacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow