hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2020 Ramazan Bayramı emekli ikramiyeleri ne zaman ödenecek?

    2020 Ramazan Bayramı emekli ikramiyeleri ne zaman ödenecek
    expand

    Ramazan Bayramı emekli ikramiyeleri ile ilgili Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk son dakika açıklamasında bulundu. Bayram ikramiyelerinin daha erken bir tarihte yatırılacağını duyuran Bakan Selçuk, ödemelere ilişkin detayları aktardı. Peki, Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman ödenecek?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bayram ikramiyelerinin daha erken bir tarihte yatırılacağı geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Ekonomi destek paketlerine ilişkin ilgili bakanlıklardan son dakika açıklamaları gelmeye devam ediyor. Corona virüsü tedbirleri kapsamında verilecek desteklerden biri de emekli bayram ikramiyesi ödemelerinin erkene alınması oldu. Peki, ödemeler ne zaman yapılacak?

    RAMAZAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ NE ZAMAN ÖDENECEK?

    Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un verdiği bilgilere göre Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ödemeleri Nisan ayının ilk iki haftasında yatacak. Bakan Selçuk ayrıca 23 Mart’ta başlatılan kısa çalışma ödeneği başvurularına şimdiye kadar 7 bine yakın firmanın başvuru yaptığını belirtti.

    RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN?

    2020 Ramazan Bayramı’nın ilk günü 24 Mayıs 2020 Pazar günü olacak. Toplamda 3 gün sürecek olan bayram 25 Mayıs 2020 Pazartesi ve 26 Mayıs 2020 Salı günleri de devam edecek.

    23 Mayıs 2020 Cumartesi günü ise Ramazan Bayramı arifesi olacak. Cumartesi gününün de eklenmesiyle birlikte 2020 Ramazan Bayramı tatili toplamda 4 gün olacak.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow