hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2020 YKS başvuruları için son gün ne zaman, başvuru ücreti ne kadar?

    2020 YKS başvuruları için son gün ne zaman, başvuru ücreti ne kadar
    expand

    YKS başvuruları için belirlenen sürede sona yaklaşıldı. ÖSYM tarafından 2020 yılında gerçekleştirilecek olan bu sınava katılacak olan adaylar YKS son başvuru tarihine kadar işlemlerini tamamlamak zorunda. Peki, YKS başvuru süreci ne zaman sonra erecek?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    YKS başvuruları önümüzdeki günlerde sona erecek. ÖSYM’nin başvurularla ilgili verdiği bilgilerde adayların sınav ücreti için yatırması gereken tutarlar da yerini almıştı. İşte YKS başvuru süreciyle ilgili bilinmesi gerekenler…

    YKS SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

    ÖSYM’nin sınav takvimi içerisinde yer alan bilgilere göre 20-21 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan YKS 2020 için başvurular 3 Mart 2020 Salı günü saat 23:59’da sona erecek. Adaylar her oturum için 70 TL ödeyerek kurumun AİS sayfası üzerinden işlemlerini tamamlayabilecekler.

    Başvurular için adaylara yaklaşık 1 aylık süre tanınmıştı. 6 Şubat 2020 günü başlayan başvuruların tamamlanmasıyla birlikte adaylar sınav tarihi için geri sayıma geçecek.

    Başvuru ücreti ödemeleri anlaşmalı bankalar üzerinden yapılabileceği gibi ÖSYM’nin kartlı ödeme sistemi üzerinden de yapılabilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow