hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti Sözcüsü Çelik'ten İsrail'e sert tepki! 'Soykırım eylemleri mahkemelerde gereken cezayı alacak'

    AK Parti Sözcüsü Çelikten İsraile sert tepki Soykırım eylemleri mahkemelerde gereken cezayı alacak
    expand

    AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail, Refah kentinde yerinden edilmiş Filistinlilerin yaşadığı Tal Al-Sultan Kampı’na hava saldırısı düzenlemesine sert tepki gösterdi. Ömer Çelik, "Bu soykırım eylemleri mahkemelerde gereken cezayı alacaktır. " diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Twitter hesabından paylaşım yapan Ömer Çelik, "İsrail savaş uçaklarının Gazze’de yerlerinden edilmiş Filistinlilerin yaşadıkları çadırları bombalayarak ve masum sivilleri diri diri ateşe vererek katletmesini lanetliyoruz. Bu soykırım eylemleri mahkemelerde gereken cezayı alacaktır. Uluslararası toplumun bu soykırım eylemlerine son vermesini engelleyenler bu suça ortaktırlar." ifadelerini kullandı.

    NE OLMUŞTU?

    İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 233 gündür devam ediyor. İsrail, Refah kentinde yerinden edilmiş Filistinlilerin yaşadığı Tal Al-Sultan Kampı’na hava saldırısı düzenledi. Saldırıda en az 20 kişi hayatını kaybederken, can kaybının artması bekleniyor. Saldırının düzenlendiği bölgenin İsrail’in güvenli olduğunu iddia ettiği bir bölge olarak sınıflandırıldığı ifade edildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow