hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Arda Turan'dan Seçil Erzan açıklaması

    KAYNAKCNN TÜRK

    Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Seçil Erzan tarafından dolandırılmasına ilişkin, "Bel altı iddialardan rahatsızım, biz helal paramızı gidip bankaya verdik. Karşılığında imzalı kağıt aldık." dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Basında Seçil Erzan'la ilgili çıkan "bel altı iddialarından" rahatsız olduğunu, olayların anlatıldığı şekilde olmadığını söyledi. Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, sessizliğini katıldığı televizyon programında bozdu.

    Arda Turandan Seçil Erzan açıklaması

    “Bir defa bize burada çok haksızlık ediyorlar. İnsanların anlattığı gibi değil. Ben bu bel altı iddialardan rahatsızım yoksa biz helal paramızı götürdük bankaya imzalı kağıt aldık. Karşılığında banka müdürüne verdikten sonra ne sayılmasını beklerim.”

    Turan, söz konusu bankanın konuyla ilgili harekete geçmesi gerektiğini de belirtti. “Bir sürü mağdur insan var gelsinler bu bankanın çalışanı müdürüne sahip çıksınlar. Her şeyi geçtim biz mağduruz para kaybettik.”

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Arda Turandan Seçil Erzan açıklaması

    Yüksek kazanç vaadi iddialarına da yanıt veren Arda Turan, bu iddiaların da asılsız olduğunu söyledi. “Birincisi öyle anlatıldığı gibi fahiş faizler falan yok bizim paralarımız çocukluktan beri kazanılmış hayatımızı verdiğimiz tırnaklarımızla kazıdığımız helal paramız.”

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow