hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bakan Yerlikaya açıkladı: İstanbul'daki İsrail protestosuyla ilgili 2 emniyet görevlisi açığa alındı

    Bakan Yerlikaya açıkladı: İstanbuldaki İsrail protestosuyla ilgili 2 emniyet görevlisi açığa alındı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen İsrail protestosuyla ilgili açıklama yaptı. Bakan Yerlikaya, "2 emniyet görevlisi açığa alınmış ve derhal mülkiye müfettişi görevlendirilmiştir." ifadesini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İstanbul Beyoğlu’nda İsrail ile ilgili protesto gösterisi yapıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından paylaşım yaparak gösteri sonrası hakaret eden ve polise mukavemet gösteren 43 kişinin yakalandığını açıkladı.

    "5 ŞAHSIN İFADELERİ ALINDI İŞLEM BAŞLATILDI"

    Bakan Yerlikaya yaptığı paylaşımda, “Bugün saat 15.30’da İstanbul Beyoğlu’nda Filistinli kardeşlerimize zulmeden, soykırıma varan katliamlarda bulunan İsrail’le ilgili protesto gösterisi yapılmıştır. Protesto gösterisi bittikten sonra göstericiler dağılmış ancak bir grup tüm uyarılara rağmen dağılmamış; devlet büyüklerine hakaret ederek güvenlik güçlerine mukavemet etmiştir. Olayla ilgili 43 şahıs yakalanmış, 38’i kimlik kontrolü yapılarak serbest bırakılmış, 5 şahsın ise ifadeleri alınarak adli işlem yapılmıştır” ifadelerine yer verdi.

    İki emniyet görevlisinin açığa alındığını açıklayan Bakan Yerlikaya, “Ayrıca olay ile ilgili 2 emniyet görevlisi açığa alınmış ve derhal mülkiye müfettişi görevlendirilmiştir. Konuyla ilgili gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır” ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow