hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Murat Kurum: Verdiğimiz tüm sözleri tutacağız

    Murat Kurum: Verdiğimiz tüm sözleri tutacağız
    expand
    KAYNAKİHA

    İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Küçükçekmece’deki Halkalı Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret etti. Kurum, "Yine sözümüzü tutan tarafta olacağız, çalışacağız, çabalayacağız. Hep birlikte sizlerin sorunlarını teker teker çözeceğiz. Artık İstanbul'da çile bitecek. Bugün Türkiye'nin neresine giderseniz gidin, ‘Murat Kurum söylüyorsa bu işi yapar’ diyenleri göreceksiniz” diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Murat Kurum, Halkalı Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret etti. Kurum’a ziyaretinde Küçükçekmece Belediye Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay, AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Sami Şahin ve Kooperatif Başkanı Yıldırım Akbaba eşlik etti.

    'Sadece İstanbul’ parolasıyla verdiği tüm sözleri tutacağını söyleyen Murat Kurum, “Biz, sürekli esnafımızla birlikte olduk ve hep birlikte artık İstanbul’un hizmete kavuşacağı günleri sayıyoruz. İstanbul’umuzun her insanını; eserle, hizmetle, vizyonla buluşturmak için sabırsızlanıyoruz. 31 Mart akşamı İstanbul bayram yerine dönecek ve biz bu büyük sevinci kutlamak için yeniden bir araya geleceğiz. Siz değerli dostlarımızla birlikte; ‘sadece İstanbul’ diyecek, çok çalışacak, verdiğimiz tüm sözleri tutacağız” dedi.

    Murat Kurum: Verdiğimiz tüm sözleri tutacağız

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "TÜRKİYE'DE NEREYE GİDERSENİZ GİDİN 'MURAT KURUM BU İŞİ YAPAR' DİYENLERİ GÖRECEKSİNİZ"

    Bugüne kadar verdiği tüm sözleri tuttuğunu vurgulayan Kurum, “Biz sizin bu sevginizle iş yapıyoruz, sizin bu sevginizi dünyada hiçbir şeye değişmeyeceğim. Biz ve bu sevgiyle birlikte ülkemizi, şehirlerimizi geleceğe hazırlayacağız. En önemli motivasyon kaynağımız bu. Allah sizlerden razı olsun. Her zaman bizlerin yanında olduğunuz, biz de sizler için, çocuklarımızın geleceği için hep dertlenen tarafta olduk. Nerede bir afet olsa biz oradaydık, milletimizin yanındaydık. Gittik, o eli sımsıkı tuttuk ve milletimizin yüzü gülene kadar da oradan hiçbir zaman ayrılmadık. Söz verdik, hamdolsun o sözlerimizi teker teker tuttuk. Bugün Türkiye'nin neresine giderseniz gidin, 'Murat Kurum söylüyorsa bu işi yapar' diyenleri göreceksiniz” şeklinde konuştu.

    "İBB'NİN KÜÇÜKÇEKMECE'DEKİ ESNAFI MAĞDUR ETTİĞİNİ GÖRDÜK"

    Küçükçekmece’nin İBB hizmetlerinden yoksun kaldığını belirten Kurum, “Hamdolsun biz afetlerde bunu yaptık. Afetlerde milletimize söz verdik, ‘bir yıl içerisinde konutlarımızı yetiştireceğiz’ dedik ve gece gündüz çalışarak, evimizden, sevdiklerimizden her türlü fedakarlığı göstererek milletimize mahcup olmadık. Malatya'ya, Elazığ’a, İzmir’e, Kastamonu'ya, Rize'ye, Bartın'a gittik. Oralardaki sellerden sonra vatandaşımızın bizden beklediği Manavgat yangınındaki evleri aşkla, şevkle çalışarak yaptık. Milletimizin dualarıyla yaptık, annelerimizin, babalarımızın bize destekleriyle yaptık. Her zaman milletimizin yanında olan tarafta olduk. Milletimize söz verdik, o sözleri Allah'a şükürler olsun ki tuttuk. İstiyoruz ki, milletimiz huzur içerisinde yaşasın, milletimiz geleceğe güvenle baksın. Biz de bu motivasyonla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Her zaman da milletimizin, esnafımızın yanında oluyoruz. İşte burada da yaşanan bir sel felaketi sonrasında geldik ve esnafımızı dinledik. Esnafımızın sorunlarını dinledik. Vatandaşımızın, kıymetli Başkanımızın esnafımızın sorunlarını orada dinledik. Bir masada burada sizlerin de şahit olduğu o ortamda dedik ki; biz sizin ne ihtiyacınız varsa bu ihtiyacı gideren tarafta olacağız. Bunun mücadelesini vereceğiz, elimizden geleni yaparız ama her şeyi yapamayabiliriz. Eksiğimiz de vardır muhakkak, kusurlarımız da vardır ama şunu biliyorum ki biz elimizden gelen her türlü gayreti gösteririz. Sizden; İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin buraya uğramadığını, aslında kendisinden kaynaklı esnafın mağdur edildiğini ve esnafın bu mağduriyet sonrasında yanına bile uğramaktan imtina ettiği bir yönetim anlayışını dinledik” dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow