PKK, ÖDP ve DİSK'i uyardı

PKK Yürütme Komitesi Üyesi Duran Kalkan MED NÛÇE TV'de soruları yanıtladı.
PKK'nın önemli isimlerinden Duran Kalkan seçim öncesi ittifak çalışmalarını değerlendirdi.
Halkevleri ve Partizan gibi örgütlerin 2015 genel seçimlerinde HDP'ye destek açıklamalarını değerlendiren Kalkan "önemli ama yeterli değil" dedi.
Sendikalar, derneklerin HDP içerisinde daha çok yer alması gerektiğini söyleyen Kalkan "DİSK vb. güçler daha doğru tutum almalılar. Bence ÖDP daha güçlü bir tutum almalıydı, halen de fırsat var ve alabilmeli. Yani mevcut durum, çok olumsuz demiyorum ama bu süreç açısından olması gereken değildir. Yarın, tarihi kaybettikten sonra değerlendirme yapmak, özeleştiri vermek ya da analiz yapmak bir şey ifade etmez. Önemli olan öncesinden görüp gidişata yön verebilmektir. Devrimcinin görevi devrimi hazırlamaktır" ifadelerini kullandı.
HDP'den Erdoğan'a rest: Seni başkan yaptırmayacağız
Mahkeme, Rosa Luxemburg ve Clara Zetkin'i PKK'lı yaptı
İşte Öcalan'ın yeni cezaevi arkadaşları
''Kürt sorunu yok, kimliklerinin tanınmaması sorunu var''
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
KABİNE TOPLANTISI BUGÜN VAR MI, NE ZAMAN? Temmuz Maaş Zammı, Kamu Toplu İş Sözleşmeleri ve İran-İsrail Gerilimi İçin Gözler Kabine Toplantısında
Kağıthane'de tam 'gaz' facia: 4 araca çarptı, 2 kişi yaraladı
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Yüzme öğrenmeye çalışan lise öğrencisi hayatını kaybetti