hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alman medyasından Togg'a övgü

    KAYNAKCNN TÜRK

    Almanya’nın önde gelen otomobil dergisi Auto Bild, Türkiye’nin yerli ve milli aracı Togg’a övgüler yağdırdı. Togg’u analiz eden ve test sürüşü gerçekleştiren dergi, Togg’a tam not verdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye'nin yerli ve milli aracı Togg dünya basınının merceğinde. Togg, birçok yabancı yayın kuruluşundan tam not almaya devam ediyor.

    Son olarak, Alman basını da Togg'u gündemine aldı. Ülkenin önde gelen otomobil dergisi Auto Bild, Togg'u öve öve bitiremedi.

    Alman medyasından Togga övgü

    Türkiye'nin otomotiv alanındaki deneyimine atıf yapan dergi, yıllarca farklı ülkelerin markalarını ürettiğine değindi. Togg’un Avrupa’ya açılmaya hazırlandığını yazdı.

    Dergi, Togg T10X ile test sürüşü gerçekleştirdi. Aracın iç ve dış tasarımına tam not verdi. Togg'un 4,59 metre uzunlukta ve bin 515 litreye kadar hacimli bagajının seyahate uygun, koltuklarının da çok konforlu olduğunu yazdı.

    Alman medyasından Togga övgü

    Auto Bild dergisi Togg’un  T10X modelini birçok yabancı marka otomobil ile kıyasladı. Fiyat performans analizinde ise aynı segmentteki araçlardan daha uygun fiyata sunulduğunu belirtti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow