hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beyaz Saray'ın önünde iftar protestosu

    KAYNAKCNN TÜRK

    Koşulsuz İsrail desteğini sürdüren ABD yönetimine tepkiler devam ediyor. ABD Başkanı Joe Biden'ın Beyaz Saray'da düzenleyeceği iftar yemeğine, önde gelen Müslüman sivil toplum kuruluşlarının liderleri katılmadı. Beyaz Saray'ın önünde toplanarak iftar yapan grup, Biden'ı protesto etti ve "Gazze için ateşkes" çağrısında bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ABD'de, İsrail'i destekleyen Biden yönetimine tepkiler giderek büyüyor. Gazze yanlısı protestocular, neredeyse her gün bir araya gelerek Gazze için ateşkes çağrısı yapıyor.

    Beyaz Sarayın önünde iftar protestosu

     “SOYKIRIMCI JOE SEN YALANCISIN, ATEŞKES İSTİYORUZ”

    Bu kez de sesler Beyaz Saray'ın önünden yükseldi. ABD'de önde gelen Müslüman sivil toplum kuruluşlarının liderleri, Beyaz Saray'ın Müslümanlar için organize ettiği iftar davetine katılmadı. Biden yönetiminin Gazze'de olanlara izin verip iftar düzenlemesine tepki gösterenler, Beyaz Saray'ın önünde toplanarak bir protesto düzenledi. İftar vaktinde dua okuyarak orucunu açan protestocular, ardından dua etti ve namaz kıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beyaz Sarayın önünde iftar protestosu

    “BİDEN BİDEN NE DİYORSUN? BUGÜN KAÇ ÇOCUĞU ÖLDÜRDÜN?”

    Bir araya gelen protestocular, Biden yönetimini eleştirdi.

    İsrail'in Refah'a yönelik kara saldırısı planına da tepki gösteren protestocular, "Refah'ın üstünden ellerinizi çekin." yazılı pankartlar taşıyarak sloganlar attı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow