hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trump'tan Biden'a münazara çağrısı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump, seçim kampanyası konuşmasında okları yine ABD Başkanı Joe Biden'a yöneltti. Biden'ı müzakereye çağıran Trump'ın gündeminde Meksika sınırı vardı ve "Göçmen sorunun nedeni Biden'dır, ben geldiğimde bu sorunlar bitecek" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eski ABD Başkanı Donald Trump seçim kampanyası için Michigan’a gitti.

    Seçmenlerine seslenen Trump, ABD Başkanı Joe Biden'ı bir münazaraya davet ederek "Sağımda boş bir kürsü olduğunu görüyorsunuz. Bu ne biliyor musunuz? Bu Joe Biden için. Onu münazaraya davet ediyorum. Sahtekar Joe’yu ne zaman ve nerede isterse tartışmaya çağırıyorum. Bunu sen nasıl istersen öyle yapacağız Joe. Böylece yolsuzluğa bulaşmış savcıların senin için savaşmasını sağlamak yerine ülkemizin gerçek sorunlarını, ki bunlar çoktur… Dostane bir şekilde tartışabiliriz” dedi.

    Trump'ın seçim kampanyasındaki gündeminde Meksika sınırındaki göçmen sorunu da vardı.

    Trump, "Joe Biden sınırda o kadar zayıf ki, diğer ülkeler artık açıkça onunla alay ediyor. Bunların Biden'ın göçmen suçu olarak adlandırılması gerekir ama bu çok uzun. Ama bu sorunu bize yaşatanın Biden olduğunu her zaman hatırlayacaksınız. İlk günde Biden yönetiminin tüm açık sınır politikasına son vereceğiz ve içeri akın eden tüm suçlulardan, suçlulardan ve teröristlerden başlayarak, Amerikan tarihindeki en büyük yurt içi sınır dışı etme operasyonunu başlatacağız” sözlerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow