hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İsrail Refah'ı vurmaya devam ediyor

    KAYNAKCNN TÜRK

    İsrail'in, Gazze Şeridi'nde sivilleri hedef alan saldırıları sürüyor. Yüz binlerce yerinden edilmiş Gazzelinin sığındığı Refah'taki iki eve düzenlenen saldırıda, en az 10'u çocuk olmak üzere 17 kişi hayatını kaybetti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gazzelilerin, aylardır devam eden İsrail saldırılarıyla mücadelesi sürüyor.

    İsrail ordusu, yüz binlerce yerinden edilmiş Gazzelinin sığındığı Refah'ı bir kez daha vurdu. İki evi hedef alan saldırıda, neredeyse tamamı çocuk ve kadından oluşan çok sayıda Gazzeli hayatını kaybetti. Gazzeliler, bir kez daha en sevdiklerini kaybetmenin acısıyla baş başa kaldı. Naaşların başında dökülen gözyaşları dualara karıştı.

    İsrail Refahı vurmaya devam ediyor

    Saldırı düzenlenen evin etrafında yaşayan Gazzeliler, yaşadıkları şaşkınlığı anlattı. İsrail ordusu işgal altındaki Batı Şeria'da da saldırılarını genişletti.

    Batı Şeria'nın kuzeyinde yer alan Cenin kenti ve Cenin Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırılarda çok sayıda kişi hayatını kaybetti, onlarcası da yaralandı.

    İsrail Refahı vurmaya devam ediyor

    Şehre buldozerlerle giren İsrail, büyük yıkıma sebep oldu. Saldırıda hayatını kaybedenler için düzenlenen törene binlerce Filistinli katıldı. Öfkeli Filistinliler sloganlar atarak naaşları defnetti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow