hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Moskova saldırısı zanlıları mahkemede: Mayıs’taki duruşmaya kadar tutuklular!

    Rusya’nın başkenti Moskova’daki kanlı saldırıyı gerçekleştirdiği düşünülen 4 şüpheli sorgulanmak üzere mahkemeye getirildi. Zanlılardan biri, mahkeme salonuna tekerlekli sandalye ile getirilirken, bir diğerinin sorgu esnasında kulağının kesildiği görüldü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Rusya, başkent Moskova’da tarihinin en büyük terör saldırılarından birini yaşadı. Çok sayıda can kaybının yaşandığı saldırıyı gerçekleştirdiği düşünülen şüpheliler hakim karşısına çıktı. Şüphelilere ait adliyeye getirilme ve mahkeme salonundaki görüntüler yayınlandı.

    Görüntülerde dört şüphelinin de vücudunun çeşitli yerlerindeki yaralar dikkat çekti. Zanlılardan biri mahkeme salonuna tekerlekli sandalye ile getirilirken, bir diğerinin sorgulama esnasında kulağının kesilmiş olduğu görüntülere yansıdı. Şüphelilerin tamamının yüzlerinde morluklar ve şişlikler mevcuttu.

    BBC Rusça servisi, mahkemede dört şüphelinin de suçlarını itiraf ettiğinin açıklandığını belirtti. ‘Organize bir grubun üyesi olarak ölümle sonuçlanan terör saldırısı gerçekleştirme’ ile suçlanan şüpheliler ayrı ayrı salonlarda hakim karşısına çıkartıldı. 4 şüpheli de mayıstaki mahkemeye kadar tutuklu kalacak.

    Rus Haber Ajansı TASS dört zanlının da Tacikistan vatandaşı olduğunu duyurdu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow