hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trump tüm Hristiyanların oyunu istedi

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    KAYNAKCNN TÜRK

    Eski Amerikan Başkanı Donald Trump, seçim kampanyasında dini öğeleri öne çıkarıyor. Trump, "Hristiyan değerlerin korunması için bana oy verin" dedi. "Bu bizim kavgamız. Ve ülkemizi kurtarmak zorundayız. Ama Hristiyanlar bu kavgada kenarda oturmayı göze alamazlar. Gerçekten oraya çıkmaları gerekiyor. Yapmaları gerekeni yapmaları gerekiyor ve kazanmaları gerekiyor."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ABD'de kasım ayında yapılacak başkanlık seçimleri için kampanyasını sürdüren Donald Trump, Nashville kentinde yapılan Ulusal Dini Yayıncılar Uluslararası Hristiyan Medya Toplantısı’nda konuştu.

    Trump tüm Hristiyanların oyunu istedi

    Beyaz Saray'daki ikinci dönemini Hristiyan değerlerini savunmak için kullanacağına söz veren Trump, ilk dönemde yaptıklarını vurguladı ve Hristiyanları desteğe çağırdı. "Biz bu ülkede Hristiyanlar için şimdiye kadar kimsenin yapmadığı şeyleri yaptık. Ve bundan büyük gurur, onur duyuyorum. Tanrı'nın yardımıyla tarihi ilk dönemimizde zaten başardıklarımızı bir düşünün, benim liderliğim altında, sizinle birlikte çalışarak ve odadaki birçok harika insanla birlikte çalışarak elde ettiğimiz şeylerden sadece birkaç şeyi."

    "Bugün ulusumuzun hayatta kalması için başka bir mücadele içindeyiz" diyen Trump ekledi: "Fakat Trump yönetimi altında hiç kimse İsa'nın çarmıhına dokunamayacak. Size yemin ederim ki bu asla olmayacak. Asla olmayacak."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trump tüm Hristiyanların oyunu istedi

    Trump, Cumhuriyetçi yarıştaki tek rakibi Nikki Haley'nin çok ilerisinde olduğunu da öne sürdü. "Ve Güney Carolina'da Nikki Haley bana karşı kaybediyor. 25 veya 30 puanla kaybedecek gibi görünüyor. Bu çok fazla. Kendisi vali ama insanlar onu pek sevmiyor ve partiye zarar veriyor."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow