hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Adım adım Yarısı Bizden Kampanyası başvurusu

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Kentsel dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası’na başvurular başladı. Vatandaşlar, e-devlet sistemi üzerinden başvurularını yapabilecek. Peki kampanyaya başvuru nasıl yapılıyor? CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz, Gayrimenkul Uzmanı Ayşe Fügen Arda’ya sordu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Merakla beklenen Yarısı Bizden Kampanyası’na başvurular başladı. Vatandaşlar, kampanyaya e-devlet üzerinden başvuru yapacaklar. Peki vatandaşlar adım adım kampanyaya nasıl başvuru yapacaklar? Gayrimenkul Uzmanı Ayşe Fügen Arda yanıtladı.

    Adım adım Yarısı Bizden Kampanyası başvurusu

    Arda, “E-devletlerine giriyor vatandaş kendi şifresi ile ve buraya yarısı bizden yazdığı anda zaten direkt çıkıyor. Ve buradan başvurunuzun olmadığını görerek yeni başvuruya tıklıyoruz ve aydınlatma metnini okudum ve onaylıyorum butonunu işaretliyoruz. Burada kaç tane gayrimenkulü varsa onlar çıkıyor oradan kentsel dönüşüme gitmesini istediği gayrimenkulü işaretliyor ve son adımda dönüşmesine istedikleri ikamete ilişkin bilgilerin girilmesi isteniyor bir sonraki aşamada ise başvuru tamamlanmış oluyor. Binanın bir tane fotoğrafını yüklemeniz gerekiyor ve seçilen yapının mevcut durumunun olduğu fotoğrafı da buraya yüklüyorsunuz ve iletişim bilgilerinizi de girdiğinizde başvuruyu tamamla butonuna bastığınızda başvuru tamamlanmış oluyor” ifadelerini kullandı.

    Kampanyaya başvuru için son tarih ise 29 Mayıs.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow