hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 11 Aralık 2019… Gram altın fiyatı ne kadar, çeyrek altın kaç TL?

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Gram altın fiyatı 11 Aralık 2019 Çarşamba günü piyasalarda hafta ortasının yaşandığı dakikalarda altın piyasasındaki son durumu gösterdi. Bir süredir yatay seyrin devam ettiği altın, döviz kurlarındaki yukarı yönlü değişime paralel olarak artış yaşadı. Peki, altın fiyatları ne durumda, gram altın ve çeyrek altın ne kadar?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    11 Aralık 2019 Çarşamba günü altın piyasası da yukarı yönlü değişim yaşadı. Dövizde meydana gelen hafif çaplı artış paralel olarak altın fiyatlarına da yansıdı. İşte Bigpara’dan alınan son dakika verilerine göre piyasalarda son durum…

    Gram altın hafta ortasında 273 TL olarak belirlenirken aynı dakikalarda ons altının fiyatı ise 1.463 dolar seviyelerinde bulunuyor.

    ÇEYREK ALTIN ALIŞ FİYATI NE KADAR?

    En çok tercih edilen yatırım ürünlerinden biri olan çeyrek altının alış fiyatı 438 TL olarak belirlendi. Yani bugün çeyrek altın bozdurmak isteyen kişilere 438 TL’lik bir ödeme yapılacak.

    ÇEYREK ALTIN SATIŞ FİYATI NE KADAR?

    Çeyrek altın satış fiyatı ise 448 TL. Yatırım veya takı amaçlı çeyrek altın almak isteyen kişiler 448 TL’lik bir ödeme yapmak durumunda.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Alış ve satış oranları arasındaki farkın diğer ürünlere göre daha az olması nedeniyle tercih sebebi olan cumhuriyet altını ise 1.812 TL’den alınıp 1.840 TL’den satılıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow