hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 31 Ekim: Gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar?

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Altın fiyatları 31 Ekim Perşembe günü altın alım satımı yapacaklar ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından merakla araştırılıyor. Hafta ortasında Dolar TL kurundaki yükseliş yönündeki trendle birlikte yukarı yönlü harekete geçen altın fiyatları bugün serbest piyasada yatay yönlü seyrini sürdürüyor. Peki, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar? İşte, yatırımcıların merakla takip ettiği çeyrek ve gram altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları her sabah olduğu gibi bugün yani 31 Ekim Perşembe günü de günün ilk saatleriyle birlikte yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından araştırılanların başında ilk sıralarda yer alıyor. ABD Temsilciler Meclisi’nde Türkiye aleyhinde alınan skandal karar sonrası yukarı yönlü harekete geçen dolar TL kurunun etkisiyle birlikte çeyrek ve gram altın fiyatları yukarı yönlü harekete geçti. Dün ki yükseliş trendinin ardından da çeyrek ve gram altın fiyatları bugün güne yatay yönlü seyirle başladı. Peki, çeyrek ve gram altın fiyatları bugün ne kadar? İşte, 31 Ekim güncel altın fiyatları…

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Gram altın fiyatları 31 Ekim Perşembe günü bir önceki günün satış fiyatı olan 275,5 liranın üzerinde işlem görüyor. Dün, fiyatlardaki yükseliş trendine bağlı olarak yukarı yönlü harekete geçen gram altın fiyatları bugün yatay seyrini sürdürüyor. 08.50’de kaydedilen bilgilere göre gram altın 275,8 liradan serbest piyasada işlem görüyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Çeyrek altın fiyatları ise geçtiğimiz günü yükseliş yönünde trendle kapattı. Bugün ise çeyrek altın 440 lira alış ve 450 lira alış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

    Öte yandan tıpkı gram ve çeyrek altın fiyatları kadar takip edilen yarım altın ve Cumhuriyet altını fiyatları ise şöyle:

    Cumhuriyet Altını

    1.827,00

    1.855,00

    Yarım Altın

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    877,74

    900,45

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow