hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Köpeğini paylaştı, kripto para yükseldi | Video Haber

    Tesla ve SpaceX'in kurucusu olan Elon Musk, bir kez daha sosyal medya paylaşımıyla gündemi belirledi. Musk'ın kripto parayla aynı isimde olan Floki adlı köpeğini paylaşması, kripto paranın fiyatını etkiledi. Yüzde 36 oranında artış kaydetmesine neden oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Her yaptığı açıklamasıyla birçok piyasaya yön veren Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, bir kez daha kripto para piyasasını hareketlendirdi. Floki isimli köpeğine Noel Baba kostümü giydirip fotoğrafını paylaşması, Floki isimli kripto paranın fiyatını yüzde 36 arttırdı.

    Elon Musk, paylaşımı Noel gecesinde Twitter üzerinden yaptı. Floki isimli köpeğine Noel Baba kostümü giydirdi. Köpeğin boynundaysa fiziksel Dogecoin takılıydı. O detay kripto para piyasını yakından takip edenlerin gözünden kaçmadı.

    Bahsi geçen kripto para, Vikings dizisindeki gemi yapım ustasının isminden ilham almıştı. Şaka olarak piyasa sürülmüştü. Musk'ın paylaşımı sonrası kripto para sert bir şekilde yükseldi. Gün içerisinde zirveyi gördü. Ardındansa satışlar arttı. Bu da paranın değer kaybetmesine neden oldu. Floki isimli kripto para, yüzde 1.83 düşüşle günü kapattı.

    Yatırımcılar sert dalgalanmayla gündeme gelen Floki için uyarıldı. İşlem yaparken dikkatli olmaları önerildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow