hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2020 altın fiyatları... Bugün gram altın kaç TL, çeyrek altın ve cumhuriyet altını ne kadar?

    Ons altın da yaşanan yükselişle birlikte geçtiğimiz günlerde birçok kez rekor tazeleyen gram altın hafta sonunda rekor seviyesinden uzak bir görünümde yer alıyor. Hem ons altındaki artış hem de dolar kurundaki yükseliş gram altını 480 lira bandının üzerine çıkarmıştı. Peki, bugün altının gram fiyatı ve çeyrek altın ne kadar? İşte güncel altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yaklaşık 3 haftalık süreçte yukarı yönlü ivme yakalayan gram altın üst üste rekor tazelemişti. Altının onsundaki yükselişe bağlı olarak yaşanan artış sonrası altının gramı son olarak 480 lira bandını da aşmayı başarmıştı. Piyasaların kapanmasıyla birlikte de gram altında rekor seviyesinden hafif çaplı gerileme yaşandı.

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Bigpara’dan alınan son dakika altın fiyatları verilerine göre 9 Ağustos 2020 Pazar günü gram altın 477 liradan işlem görüyor. Altının gramının 477 lira olduğu aynı dakikalarda ons altın fiyatı ise 2 bin 34 dolar seviyelerinde bulunuyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Haftanın son gününde çeyrek altın alış fiyatı 781 TL olarak belirlenirken satış fiyatı ise 837 TL seviyelerinde yer alıyor.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Cumhuriyet altını ise bugün 3 bin 115 liradan alınıp 3 bin 299 liradan satışa sunuluyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow