hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika altın fiyatları rekor kırdı! Bugün gram altın, çeyrek altın ve cumhuriyet altını ne kadar?

    Gram altın fiyatı 8 Temmuz 2020 Çarşamba günü hafta başında yakaladığı yukarı yönlü ivmenin etkisiyle 397 TL’nin üzerinde bulunuyor. Gram altında yaşanan artış, çeyrek altın ve cumhuriyet altını gibi diğer ürünleri de etkilerken altının gramı 400 TL barajına bir adım daha yaklaştı. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar ve altın fiyatlarındaki son dakika verileri neler?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hafta ortasında altın fiyatları piyasalarda işlem yapmak isteyen kişiler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Bir süredir yukarı yönlü seyirde olan altın hafta başından bu yana artışını gerçekleştirmeyi sürdürüyor. Peki, altın piyasasındaki son dakika verileri neler?

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gram fiyatı 8 Temmuz 2020 Çarşamba günü rekor sonrası 397,70 TL seviyelerinde yer alırken aynı dakikalarda ons altının fiyatı bin 800 dolar üzerinden işlem görüyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Yatırımcısının her dönem gözdesi olan çeyrek altının alış fiyatı 644 TL olarak belirlenirken satış fiyatı ise 652 TL’de yer alıyor.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Özellikle yüksek miktarda alım yapanların tercihi olan cumhuriyet altını ise bugün 2 bin 576 TL’den alınıp 2 bin 596 TL’den satışa sunuluyor.

    TAM ALTIN NE KADAR?

    Bigpara’dan alınan son verilere göre bugün tam altın 2 bin 566 TL’den alınırken satış fiyatı ise 2 bin 596 TL’de bulunuyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow