hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bakliyat da tanzim satışta

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Tanzim satış noktalarında 26 Şubat'tan itibaren bakliyat satışı da başlıyor. Nohut, pirinç ve yeşil mercimek, 2 kilogramlık paketlerde satılacak. Ayrıca elma da kilogramı 3 liradan tezgahta yer alacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 11 Şubat'ta Sincan mitinginde duyurduğu bakliyatta tanzim satış hayata geçiyor. Tanzim satış noktalarında ürün çeşitliliği artıyor, sebzenin yanı sıra meyve ve kuru bakliyat da tezgahlardaki yerini alıyor.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla Ankara ve İstanbul'da kurulan tanzim satış noktalarında nohut, pirinç ve yeşil mercimek ile elma satışı 26 Şubat itibariyle başlıyor.

    Ankara ve İstanbul'da eş zamanlı satışa sunulacak olan kuru bakliyatlar, Toprak Mahsulleri Ofisi'nden (TMO) temin edilecek. Bakliyat ürünleri 2 kilogramlık paketler halinde alıcılara sunulacak. Etiket fiyatları da TMO tarafından belirlenecek. Tarım Kredi Kooperatifleri aracılığıyla satışa sunulan 10 çeşit sebzeden sonra meyve satışı da elmayla başlayacak. Elma, tanzim satışta kilogramı 3 liradan satılacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow