hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eurasia Airshow, Almanya ve Amerika'ya fuar tarihi değiştirtti

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    KAYNAKCNN TÜRK

    Dünya havacılık sektörünün devleri 25-29 Nisan'da Antalya'da buluşacak. Yerli ve milli tank, uçak, gemi, İHA, SİHA'lar fuarda yer alacak. Rusya'dan İtalya'ya Amerika'dan Fransa'ya kadar pek çok ülkeden firmanın katılacağı fuar, Cumhuriyet tarihinin en önemli etkinliklerinden biri olacak. Akrobasi timleri gösteri de yapacak, uçak da sergilenecek. Eurasia Airshow, Almanya ve Amerika'ya da fuar tarihi değiştirtti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Havacılık sektörünün devleri buluşuyor

    Havacılık sektörünün küresel devleri Antalya'da bir araya gelecek. Türkiye'nin şova dayalı ilk havacılık organizasyonu Eurasia Airshow, 25-29 Nisan tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek. Havayolu şirketlerinden motor üreticilerine, parça tedarikçilerinden askeri platformlara uzanan 400 şirket, Eurasia Airshow fuarında buluşacak. Eurasia Airshow'a İngiltere, Rusya, İtalya, Amerika, Fransa ve İran gibi pek çok ülkeden sivil ve askeri firma katılacak.

    400 firma 500 bin ziyaretçi bekleniyor 

    500 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen fuar, Türkiye Cumhuriyet tarihinin en büyük etkinliklerinden biri olma özelliği taşıyacak. Dubai, Singapur, Farnborough ve Paris Airshow gibi köklü havacılık organizasyonlarının ardından sektörün Avrasya'daki yeni sahnesi açılmış olacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Almanya ve ABD'de Antalya korkusu

    Eurasia Airshow, Avrupa başta olmak üzere uluslararası havacılık şirketleriyle Avrasya pazarının arasında yeni bir köprü oluşturacak. Fuar, Almanya ve Amerika'yı da bu nedenlerle tedirgin etti. Amerika ve Almanya, 30 yıldır aynı tarihleride düzenledikleri havacılık fuarı tarihlerini değiştirip, Antalya ile aynı tarihe koydular.

    10 milyar dolarlık iş hacmi oluşacak

    Fuar dünyaca ünlü akrobasi timlerinin uçuş gösterilerine ev sahipliği yapacak. Havayolları CEO'ları Zirvesi ve Havacı Kadınlar sempozyumu da düzenlenecek. Fuarda dev şirketler buluşacak ve 10 milyar dolarlık bir iş hacmi de oluşacak. Eurasia Airshow, Antalya ekonomisine de 200 milyon TL kazandıracak. Turizm tanıtımına da katkı yapacak.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow