hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kasap ile Et ve Süt Kurumu fiyat farkı ne?

    Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Et ve Süt Kurumu ve Tarım Kredi marketleri aracılığıyla Ramazan boyunca etin ucuza satılacağını söyledi. Peki, Et ve Süt Kurumu'nun satışa sunduğu et ne kadar ucuz? Kasaptaki fiyatlarla Et ve Süt Kurumu'nun etiketleri ne diyor? İşte detaylar...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hem Et ve Süt Kurumu hem de Tarım Kredi mağazalarında Ramazan boyunca ucuz et satışı başladı. Et fiyatları etiketlerine yansıyan artışa böyle önlem geldi. Peki kasaplarla, Et ve Süt Kurumu fiyatları arasındaki fark ne?

    Kasap ile Et ve Süt Kurumu fiyat farkı ne

    Kasaplardaki rakamlara bakıldığında dana pirzola 255 TL'ye satılıyor. Et ve Süt Kurumu'nda ise pirzolaya 152 TL ödeme yapılıyor. Dana kıyma da kasapta 160 TL'ye etiketlenirken, Et ve Süt Kurumu'nda bu rakam 83 TL. Yani Et ve Süt Kurumunda sığır kıyma kasaptaki fiyatın yarısına satılıyor. Tavuk ürünlerine bakıldığında tavuk but kasapta 49 TL, Et ve Süt Kurumu'nda 28 TL. Tavuk fileto da 83 TL'ye kasapta, 44 buçuk TL'ye de Et ve Süt Kurumu'nda etiketleniyor. Ve işlenmiş et ürünleri... Orada da sucuk kasapta 150 TL, Et ve Süt Kurumu'nda 95 TL'ye satılıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Et ve Süt Kurumu'ndaki satışlara ilgi yoğundu. Alanlar da fiyatlardan memnun kaldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow