hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yeni tür paniği altını nasıl etkiledi?

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Küresel piyasalarda altın fiyatlarındaki artış sürüyor. Peki son günlerdeki yükselişin sebebi ne, yeni koronavirüs türü piyasaları etkiledi mi?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yeni koronavirüs türü tüm dünyada panik yarattı. Altın fiyatlarındaki yükseliş trendi devam etti.

    Koronavirüsün yeni türü omicron, küresel piyasalarda dalgalanmalara sebep oldu. Peki dünyaya korku salan yeni tür, önümüzdeki günlerde altın fiyatlarını nasıl etkileyecek?

    "koronavirüs salgınında ciddi artışlar var. Bu da altın fiyatları üzerinde belirsizliğe neden oluyor. Yeni koronavirüs salgını çıktığı zaman altın fiyatlarında sert çöküşler gördük ama sonra da tarihi zirveler görmüştük. Acaba bu sefer ons altında sert düşüşler devamında sert yükselişler göreceğiz mi? Bu tarafta belirsizlikler devam ediyor."

    Gram altın yatırımcılarına da uyarılarda bulunan altın ve para piyasaları uzmanı islam memiş,,altındaki uzun vadedeki beklentilerini de söyledi.

    "Gram altın TL fiyatı, Ocak ayından bugüne kadar tam 315 TL değer kazandı. 750 TL seviyesi üzerinde rakalmlar riskli. Yukarı hareketlerde yatırımcı düşünmeli. Ons altında da bir belirsizlik var genel trende baktığmızda altın fiyatlarındaki yön yukarı doğru görülüyor."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow