hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (09-04-2024)

    Marmara Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava görülüyor. Sıcaklık bölgede genellikle 20 ile 25 derece arasında ölçülüyor. Çarşamba günü de bölgede benzer bir hava durumu bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim. Sıcaklık iç kentlerde 18-19 derecelerde, kıyı kesimlerde 20 ile 25 derece arasında ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinde yağışlı bir hava var. Bu yağışlara gök gürültüleri de eşlik ediyor. Sıcaklık ise genellikle 20 ile 25 derece arasında ölçülüyor. Yağışların Çarşamba günü doğu kesimlerde devam etmesi bekleniyor.

    İç Anadolu Bölgesinin batı kentlerinde parçalı bulutlu, doğu kesimlerinde sağanak yağışlı bir hava görülüyor. Sıcaklık ise bölgede genellikle 15 ile 20 derece arasında seyrediyor.

    Karadeniz Bölgesinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim. Sıcaklık Bolu’da 20, Samsun ve Trabzon’da 16 derece ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinde sağanak yağışlı bir hava görülüyor. Sıcaklıklar Kars’ta 15, Malatya’da 14, Elazığ’da 18, Hakkari’de 17 derece ölçülüyor. Yağışların önümüzdeki günlerde de etkili olmaya devam etmesi bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinin genelinde gök gürültülü sağanak yağışlar etkili oluyor. Sıcaklıklar ise Gaziantep’te 17, Diyarbakır’da 22, Şanlıurfa’da 23, Adıyaman’da 19 derece ölçülüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow