hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (13-03-2024)

    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde sağanak yağışlı bir hava görülüyor. Bu yağışlara gök gürültüleri de eşlik ediyor. Sıcaklık ise İstanbul'da 15, Edirne'de 14, Bursa ve Kocaeli'de 18 derece ölçülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesi de yağışlı havanın etkisi altına girdi. Sıcaklık İzmir'de 18, Denizli'de 16, Muğla'da 14, Afyonkarahisar'da 13 dereceye geriledi.

    Akdeniz Bölgesinde parçalı bulutlu bir gökyüzü görülüyor. Batı kentlerde ise sağanak yağışlı bir hava var. Sıcaklık bölgede en yüksek 20 ile 25 derece aralığında ölçülüyor. Perşembe günü yağışın bölgenin geneline yayılması bekleniyor.

    İç Anadolu Bölgesinde bulutlu ve yağışlı bir hava var. Sıcaklık ise bölgede en yüksek 15 ile 20 derece arasında ölçülüyor.

    Karadeniz Bölgesinde batı kentlerde yağışlı, bölgenin kalanında ise parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim. Sıcaklıklar Bolu'da 15, Samsun'da 17, Trabzon'da 18 derece ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinde yağış yok, gökyüzü parçalı bulutlu. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars'ta 11, Malatya'da 17, Elazığ'da 16, Hakkari'de 10 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde de parçalı bulutlu bir hava hakim. Sıcaklık bölgede en yüksek 18-19 derecelerde ölçülüyor. Perşembe günü bölgede bulutlu ve yağışlı bir hava bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow