hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (14-03-2024)

    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde sağanak yağışlar etkili olmaya devam ediyor. Sıcaklık ise İstanbul'da 14, Edirne'de 15, Bursa'da 17, Kocaeli'de 16 derece ölçülüyor. Yağışların hafta sonuna kadar devam etmesi bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde de yağışlar devam ediyor. Sıcaklık İzmir'de 19, Denizli'de 18, Muğla'da 14, Afyonkarahisar'da 13 derece ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinde de gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava görülüyor. Sıcaklık bölgede en yüksek 20-21 derecelerde ölçülüyor. Cuma günü de yağışın devam etmesi bekleniyor.

    İç Anadolu Bölgesinde sağanak yağışlı bir hava var. Sıcaklık ise bölgede en yüksek 10 ile 15 derece arasında ölçülüyor. Cuma günü de benzer bir hava durumu bekleniyor.

    Karadeniz Bölgesinde yağışlı bir hava hakim. Sıcaklıklar bölgede 10 ile 15 derece arasında ölçülüyor. Cuma ve cumartesi günü de yağışların devam etmesi bekleniyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinde de hava yağışlı. Bölgenin kuzey kentlerinde bu yağışlar karla karışık yağmur şeklinde görülüyor. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars'ta 9, Malatya'da 16, Elazığ'da 15, Hakkari'de 10 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde de bulutlu ve yağışlı bir hava hakim. Sıcaklık bölgede en yüksek 18-19 derecelerde ölçülüyor. Cuma günü sıcaklıkların birkaç derece azalması bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow