hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (16-03-2024)

    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde yağışlar etki alanını daralttı. Sıcaklık ise bölgede 14-15 derecelerde ölçülüyor. Yağışların Pazar günü yerini parçalı bulutlara bırakması bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde hava parçalı ve çok bulutlu. Sıcaklık İzmir ve Muğla'da 18, Denizli'de 17, Afyonkarahisar'da 12 derece ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinde de sağanak yağışlı bir hava görülüyor. Sıcaklık bölgede 15 ile 20 derece arasında ölçülüyor, batı kentlerde 20 dereceyi de aşıyor.

    İç Anadolu Bölgesinde yağışlı bir hava var. Sıcaklık ise bölgede en yüksek 11-12 derecelerde ölçülüyor. Pazar günü bölgede parçalı bulutlu bir hava bekleniyor.

    Karadeniz Bölgesinde de yağışlı bir hava hakim. Sıcaklıklar bölgede 10 ile 15 derece arasında ölçülüyor. Yağışların pazar günü de orta ve doğu kesimlerde devam etmesi bekleniyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinde de hava yağışlı. Bölgenin kuzey ve güney kentlerinde bu yağışlar karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülüyor. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars'ta 6, Malatya'da 14, Elazığ'da 13, Hakkari'de 9 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde de bulutlu ve yağışlı bir hava hakim. Sıcaklık Gaziantep ve Adıyaman'da 16, Diyarbakır'da 14, Şanlıurfa'da 18 derece ölçülüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow