hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (18-02-2024)

    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim. Sıcaklık bölgede genellikle 10 ile 15 derece arasında ölçülüyor. Pazartesi ve Salı günü de benzer bir hava durumu bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde parçalı bulutlar görülüyor. Sıcaklık iç kentlerde 8-9, kıyı kesimlerde ise 15 ile 20 derece arasında ölçülüyor. Bölgenin Pazartesi gününü de benzer bir havayla geçirmesi bekleniyor.

    Akdeniz Bölgesinde yağışlı havanın etkisi devam ediyor. Sıcaklık Antalya'da 21, Adana'da 19, Kahramanmaraş'ta 15, Hatay'da 16 derece ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinde bulutlu ve yerel yağışlı bir hava var. Sıcaklık bölgede genellikle 5 ile 10 derece arasında seyrediyor.

    Karadeniz Bölgesinde de yağışlar bölge genelinde devam ediyor. Batı kentlerde bu yağışlar karla karışık yağmura da dönebiliyor. Sıcaklık ise Bolu'da 5, Samsun'da 11, Trabzon'da 12 derece ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinin kuzey ve güney kesimlerinde kar yağışları etkili oluyor. Bölgenin kalanında hava çok bulutlu. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars ve Hakkari'de 5, Malatya'da 11, Elazığ'da 9, derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bulutlu ve yer yer yağışlı bir hava görülüyor. Sıcaklık bölgede 10 ile 15 derece arasında seyrediyor. Pazartesi günü de yağışların devam etmesi bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR