hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (18-03-2024)

    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde parçalı ve çok bulutlu bir hava görülüyor. Sıcaklık ise genellikle bölgede 15 ile 20 derece arasında ölçülüyor. Salı günü de benzer bir hava durumu bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinin kıyı kesimlerinde parçalı bulutlu, iç kentlerinde ise sağanak yağışlı bir hava var. Sıcaklık İzmir'de 21, Denizli'de 20, Muğla'da 18, Afyonkarahisar'da 15 derece ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinde bulutlu ve yağışlı bir hava hakim. Sıcaklık bölgede 20 ile 25 derece aralığına yükseldi. Yağışların önümüzdeki günlerde de etkisini sürdürmesi bekleniyor.

    İç Anadolu Bölgesinde bulutlu ve yağışlı bir hava var. Sıcaklık ise bölgede en yüksek 15-16 derecelerde ölçülüyor. Salı günü yağışlar doğu kesimlere çekiliyor.

    Karadeniz Bölgesinde bulutlu bir hava hakim. Sıcaklıklar bölgede 10 ile 15 derece arasında ölçülüyor. Salı günü doğu kesimlerde yağış bekleniyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinde de hava yağışlı. Bölgenin kuzey ve güney kentlerinde bu yağışlar karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülüyor. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars'ta 6, Malatya ve Elazığ'da 15, Hakkari'de 8 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde de bulutlu ve yağışlı bir hava hakim. Sıcaklık Gaziantep'te 12, Diyarbakır'da 13, Şanlıurfa'da 17, Adıyaman'da 18 derece ölçülüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow