hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (19-03-2024)

    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde parçalı bulutlu ve yer yer yağışlı bir hava görülüyor. Sıcaklık ise bölgede 15 ile 20 derece arasında ölçülüyor. Çarşamba günü ise sıcaklıkların 5-6 derece düşmesi ile yağışın bölge geneline yayılması bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim. Sıcaklık İzmir ve Muğla'da 19, Denizli'de 20, Afyonkarahisar'da 13 derece ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinin doğu kesimlerinde yağışlı bir hava hakim. Sıcaklık Antalya'da 24, Adana'da 21, Kahramanmaraş'ta 19, Hatay'da 18 derece ölçülüyor. Çarşamba günü batı kentlerin de yağışlı alana katılması bekleniyor.

    Yağış İç Anadolu Bölgesinin doğu kentlerinde etkili oluyor. Sıcaklık ise bölgede en yüksek 13-14 derecelerde ölçülüyor.

    Karadeniz Bölgesinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim. Doğu kentlerde yağış da görülüyor. Sıcaklık ise Bolu'da 14, Samsun ve Trabzon'da 12 derece ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinde de hava yağışlı. Bölgenin kuzey ve güney kentlerinde bu yağışlar karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülüyor. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars'ta 3, Malatya'da 13, Elazığ'da 11, Hakkari'de 8 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde de bulutlu ve yağışlı bir hava hakim. Sıcaklık Gaziantep ve Adıyaman'da 16, Diyarbakır'da 14, Şanlıurfa'da 17 derece ölçülüyor. Çarşamba günü de benzer bir hava durumu bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow