hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (20-02-2024)

    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava hakim. Sıcaklık bölgede genellikle 10 ile 15 derece arasında ölçülüyor. Çarşamba günü yer yer bulutların yoğunlaşması bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde parçalı ve az bulutlu bir gökyüzü görülüyor. Sıcaklık İzmir'de 15, Denizli'de 18, Muğla'da 13, Afyonkarahisar'da 11 derece ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinde parçalı ve çok bulutlu bir hava var. Doğu kentlerde yer yer yağış da görülüyor. Sıcaklık bölgede en yüksek 18-19 derecelerde ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava var. Sıcaklık bölgede genellikle 5 ile 10 derece arasında seyrediyor. Gece ise sıcaklıklar 0 derece altına iniyor.

    Karadeniz Bölgesinde de bulutlu ve yağışlı hava görülüyor. Sıcaklık bölgede en yüksek 10-11 derecelerde ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinin güney kesimlerinde karla karışık yağmur etkili oluyor. Bölgenin kalanında hava çok bulutlu. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars'ta 4, Malatya'da 10, Elazığ'da 12, Hakkari'de 5 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bulutlu ve yer yer yağışlı bir hava görülüyor. Sıcaklık bölgede 10 ile 15 derece arasında seyrediyor. Çarşamba günü de benzer bir hava bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR