hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (20-04-2024)

    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlar etkili oluyor. Sıcaklık bölgede 15 ile 20 derece arasında seyrediyor. Pazar günü yağışların etki alanını daraltması bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde de sağanak yağışlar kuvvetli şekilde görülüyor. Sıcaklık İzmir'de 21, Denizli'de 18, Muğla'da 15, Afyonkarahisar'da 16 derece ölçülüyor. Pazar günü yağışın yerini parçalı bulutlara bırakması bekleniyor.

    Akdeniz Bölgesi bulutlu ve yer yer yağışlı bir havaya sahip. Sıcaklık Antalya'da 21, Adana'da 27, Kahramanmaraş'ta 26, Hatay'da 25 derece ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesi de sağanak yağışlı havanın etkisi altında kalıyor. Sıcaklık bölgede en yüksek 25-26 derecelerde ölçülüyor.

    Yağış Karadeniz Bölgesinin batı kesimlerinde etkili oluyor. Bölgenin kalanında hava parçalı ve çok bulutlu. Sıcaklık Bolu ve Samsun'da 24, Trabzon'da 20 derece ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinde parçalı ve çok bulutlu bir hava görülüyor. Kuzey kentlerde gök gürültülü sağanak yağışlar da etkili oluyor. Sıcaklıklar Kars'ta 21, Malatya ve Elazığ'da 26, Hakkari'de 20 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesi önümüzdeki üç günlük dönemde parçalı bulutlu bir gökyüzüne sahip. Sıcaklıklar ise bu dönemde 25 ile 30 derece aralığında seyredecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow