hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (21-03-2024)

    Marmara Bölgesinde yağışlı bir hava görülüyor. Sıcaklık bölgede 10 ile 15 derece arasında ölçülüyor. Cuma günü de bölgede benzer bir hava durumu bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde bulutlu bir hava hakim. İç kentlerde karla karışık yağmur da etkili oluyor. Sıcaklık iç kentlerde 8-9, kıyı kesimlerde ise 15-16 derecelerde ölçülüyor. 

    Akdeniz Bölgesinde bulutlu ve yağışlı bir hava hakim. Yağışlar bölgenin doğusunda kuvvetli şekilde etkili oluyor. Sıcaklık Antalya’da 21, Adana’da 20, Kahramanmaraş’ta 14, Hatay’da 17 derece ölçülüyor. 

    İç Anadolu Bölgesinde kar yağışları görülüyor. Ankara ve Sivas’ta 6, Eskişehir’de 10, Kayseri’de 9, derecelik sıcaklık ölçülüyor.

    Karadeniz Bölgesinde bulutlu ve yağışlı bir hava hakim. Batı kentler ile yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışları görülüyor. Sıcaklık ise Bolu’da 8, Samsun’da 9, Trabzon’da 11 derece ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinde de hava yağışlı. Bölgenin kuzey ve güney kentlerinde bu yağışlar karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülüyor. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars’ta 6, Malatya’da 12, Elazığ’da 13, Hakkari’de 5 derece ölçülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde de bulutlu ve yağışlı bir hava hakim. Sıcaklık bölgede en yüksek 13-14 derecelerde ölçülüyor. Cuma günü de benzer bir hava durumu bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow