hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (23-02-2024)

    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde parçalı bulutlu, yer yer sisli bir hava hakim. Sıcaklık İstanbul'da 13, Edirne'de 17, Bursa'da 19, Kocaeli'de 18 dereceye yükseldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde çok bulutlu, kıyı kesimlerde yağış da etkili olabiliyor. Sıcaklık iç kentlerde 12-13, kıyı kesimlerde 15 ile 20 derece arasında ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinde sağanak yağışlar doğu kentlerde etkili olmaya devam ediyor. Sıcaklık Antalya'da 19, Adana'da 21, Kahramanmaraş'ta 13, Hatay'da 17 derece ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinde parçalı ve çok bulutlu bir hava var. Sıcaklık Ankara'da 13, Eskişehir ve Kayseri'de 12, Sivas'ta 8 derece ölçülüyor.

    Karadeniz Bölgesinde de bulutlu ve yağışlı hava görülüyor. Sıcaklık bölgede 10 ile 15 derece arasında ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinin kuzey ve güney kesimlerinde hava karla karışık yağmur ve kar yağışlı. Bölgenin batı kesimlerinde ise yağış yağmur şeklinde görülüyor. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars'ta 5, Malatya'da 12, Elazığ'da 10, Hakkari'de 6 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde sağanak yağışlı bir hava görülüyor. Sıcaklık bölgede 10 ile 15 derece arasında seyrediyor. Cumartesi günü yağışların etkisini yitirmesi bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR