hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (23-03-2024)

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Marmara Bölgesinde parçalı ve çok bulutlu bir hava görülüyor. Sıcaklık bölgede 10 ile 15 derece arasında ölçülüyor. Pazar günü sıcaklıkların bölgede yer yer 20 derecelere çıkması bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde az bulutlu bir hava hakim. İç kentlerde sis etkili oluyor. Sıcaklık iç kesimlerde 8-9, kıyı kentlerde ise 15 ile 20 derece arasında ölçülüyor. 

    Akdeniz Bölgesinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim. Sıcaklık Antalya’da 20, Adana’da 19, Kahramanmaraş’ta 15, Hatay’da 17 derece ölçülüyor. 

    İç Anadolu Bölgesinde kar yağışları görülüyor. Ankara’da 6, Eskişehir’de 11, Kayseri’de 5, Sivas’ta 2 derecelik sıcaklık ölçülüyor.

    Karadeniz Bölgesinde bulutlu ve yağışlı bir hava hakim. Bu yağışlar Batı kentler ile yüksek kesimlerde kar yağışları olarak görülüyor. Sıcaklık ise Bolu’da 8, Samsun’da 10, Trabzon’da 11 derece ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinde de hava yağışlı. Bölgenin kuzey ve güney kentlerinde bu yağışlar yoğun kar yağışı şeklinde görülüyor. Bölgenin kalanında ise karla karışık yağmur etkili oluyor. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars’ta 4, Malatya’da 9, Elazığ’da 8, Hakkari’de 3 derece ölçülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde de bulutlu ve yağışlı bir hava hakim. Sıcaklık Gaziantep ve Şanlıurfa’da 13, Diyarbakır’da 8, Adıyaman’da 12 derece ölçülüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow