hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (24-02-2024)

    Marmara Bölgesinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim. Sıcaklık bölgede 15 ile 20 derece aralığına yükseldi. Bölgenin Pazar gününü de benzer bir havayla geçirmesi bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde de parçalı bulutlu bir hava var. İç kesimlerde bulutlar yoğunlaşabiliyor. Sıcaklık İzmir’de 21, Denizli’de 20, Muğla’da 17, Afyonkarahisar’da 14 derece ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesi de hafta sonunu parçalı bulutlu bir hava ile geçiriyor. Sıcaklık Antalya’da 20, Adana’da 23, Kahramanmaraş’ta 16, Hatay’da 17 derece ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava var. Sıcaklık Ankara’da 15, Eskişehir’de 14, Kayseri’de 13, Sivas’ta 10 derece ölçülüyor.

    Karadeniz Bölgesinde parçalı bulutlu bir gökyüzü görülüyor. Sıcaklık bölgede genellikle 10 ile 15 derece arasında ölçülüyor. Pazar ve pazartesi günü de benzer bir hava durumu bekleniyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava hakim. Güney kesimlerde bulutlar yoğunlaşabiliyor. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars’ta 5, Malatya’da 13, Elazığ’da 12, Hakkari’de 7 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava görülüyor. Sıcaklık bölgede en yüksek 15-16 derecelerde ölçülüyor. Pazar günü bölgede sıcaklık 2-3 derece daha yükseliyor.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR