hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (24-03-2024)

    Marmara Bölgesinde az bulutlu bir hava görülüyor. Sıcaklık bölgede genellikle 15 ile 20 derece arasında ölçülüyor. Pazartesi günü bölgede sağanak yağışlar bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde az bulutlu bir hava hakim. İç kentlerde sis etkili oluyor. Sıcaklık iç kesimlerde 13-14, kıyı kentlerde ise 15 ile 20 derece arasında ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinde de az bulutlu bir hava hakim. Sıcaklık Antalya’da 20, Adana’da 21, Kahramanmaraş’ta 16, Hatay’da 18 derece ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinde kar yağışları doğu kentlerde görülüyor. Bölgenin kalanında bulutlu ve sisli bir hava görülüyor. Ankara’da 12, Eskişehir’de 17, Kayseri’de 11, Sivas’ta 4 derecelik sıcaklık ölçülüyor.

    Karadeniz Bölgesinde parçalı bulutlar görülüyor. Bölgenin yüksek kesimlerde ise kar yağışları devam ediyor. Sıcaklık ise Bolu ve Samsun’da 14, Trabzon’da 12 derece ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinde kar yağışları bölgenin kuzeyinde sürüyor. Bölgenin kalanında hava çok bulutlu. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars’ta 4, Malatya’da 10, Elazığ’da 8, Hakkari’de 5 derece ölçülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava hakim. Sıcaklık Gaziantep ve Diyarbakır’da 13, Şanlıurfa’da 15, Adıyaman’da 12 derece ölçülüyor.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow