hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (27-03-2024)

    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde sağanak yağışlı bir hava görülüyor. Sıcaklık İstanbul'da 18, Edirne ve Kocaeli'de 22, Bursa'da 23 derece ölçülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde yağışlar iç kesimlerde etkili oluyor. Bölgenin kalanında bulutlu bir hava var. Sıcaklık İzmir'de 24, Denizli'de 26, Muğla'da 20, Afyonkarahisar'da 19 derece ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinin doğu kesimlerinde sağanak yağışlar etkili olmaya devam ediyor. Sıcaklık Antalya ve Adana'da 22, Kahramanmaraş'ta 18, Hatay'da 20 derece ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesi de yağış alıyor. Sıcaklık Ankara'da 16, Eskişehir'de 21, Kayseri'de 14, Sivas'ta 13 derece ölçülüyor.

    Karadeniz Bölgesinde bulutlu bir hava hakim. Bölgenin batı kesimlerinde yağış da görülüyor. Sıcaklık ise Bolu'da 19, Samsun'da 15, Trabzon'da 13 derece ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinde bulutlu ve yer yer sisli bir gökyüzü hakim. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars'ta 3, Malatya'da 12, Elazığ'da 14, Hakkari'de 7 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde parçalı bulutlar görülüyor. Sıcaklık Gaziantep'te 16, Diyarbakır ve Adıyaman'da 15, Şanlıurfa'da 18 derece ölçülüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow