hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (30-03-2024)

    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava görülüyor. Sıcaklık İstanbul'da 20, Edirne ve Bursa'da 26, Kocaeli'de 27 dereceye yükseldi. Bölgenin Pazar gününü de benzer bir hava ile geçirmesi bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde hafta sonu parçalı ve az bulutlu bir hava hakim. Sıcaklık ise iç kentlerde en yüksek 22-23, kıyı kesimlerde ise 27-28 derecelerde ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinde gökyüzü parçalı ve az bulutlu. Sıcaklık Antalya'da 27, Adana'da 30, Kahramanmaraş ve Hatay'da 26 derece ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinde parçalı bulutlar görülüyor. Bölgede sıcaklıklar yükseldi, Ankara ve Kayseri'de 22 Eskişehir'de 25, Sivas'ta 19 derecelik sıcaklık ölçülüyor.

    Karadeniz Bölgesinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim. Sıcaklık ise Bolu'da 23, Samsun'da 18, Trabzon'da 16 derece ölçülüyor. Pazar ve pazartesi sıcaklıkların birer ikişer derece artması bekleniyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinde yağışlar etkisini yitirdi. Bölgede az bulutlu bir hava görülüyor, yalnızca kuzey kentlerde yer yer bulutlar yoğunlaşabiliyor. Sıcaklıklar Kars'ta 14, Malatya ve Elazığ'da 20, Hakkari'de 13 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde az bulutlu bir gökyüzü görülüyor. Sıcaklık bölgede 20 ile 25 derece arasında ölçülüyor. Pazar gününden itibaren sıcaklıkların yer yer 25 derecenin üzerine çıkması bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow