hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Soğuk hava etkisini artırdı… Meteoroloji uyardı

    KAYNAKCNN TÜRK

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava tahmin raporunu açıkladı. İç Anadolu’da da kar yağışı bekleniyor. Yurt genelinde düşen sıcaklıklar önümüzdeki hafta itibariyle yeniden artması bekleniyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen değerlendirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Uzmanlar değişen hava durumu için uyardı. Yükselen sıcaklık, yerini soğuk havaya bıraktı.

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden uyarı geldi. Bazı bölgelerde yoğun kar yağışı bekleniyor.

    CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen beklenen hava durumuyla ilgili, “Bugün salı ülkenin büyük bir bölümünde parçalı bulutlu açık bir hava var. Yarın sıcaklıklar düşmeye başlayacak, perşembe günü İstanbul’da sıcaklık 9 dereceye kadar düşecek. Bütün yurtta düşecek 4 ile 7 derece arasında sıcaklıkların düşmesi bekleniyor. Bu düşüşle birlikte İç Anadolu’ya kar yağışı geliyor. Ankara’da bugün hava parçalı bulutlu sıcaklık 15 derece, perşembe günü 6 dereceye kadar düşecek kar yağışı iç bölgelerde İç Anadolu dahil olmak üzere etkili olacak” ifadelerini kullandı.

    Soğuk hava etkisini artırdı… Meteoroloji uyardı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hafta sonundan itibaren havalar yeniden ısınıyor. Bahar sıcaklıkları özellikle batıda etkili olacak.

    “Cumartesi günü hava biraz toparlanmaya başlıyor, pazar günü ise batı bölgelerimize bahar geliyor ki öyle bir bahar ki bugünkü sıcaklık 15 derece pazar günü batıda İstanbul dahil olmak üzere 20 dereceyi geçecek sıcaklıklar var.”

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow