hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kadir İnanır yoğun bakımda… Doktoru son durumunu açıkladı

    KAYNAKCNN TÜRK

    Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu Kadir İnanır geçirdiği inme sonucu yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Necdet Sağlam CNN TÜRK'e Kadir İnanır'ın son durumu hakkında bilgi verdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    “Yoğun bakıma alınmıştı, o süreç kontrollerle devam ediyor. Uyandırılma süreci aslında başladı akşam saatlerinde uyandırılmasını umuyoruz.”

    Sevenlerini üzdü ama çok uzun sürmedi, inme geçiren oyuncu Kadir İnanır’ın operasyonu başarılı geçti. Mutlu haberi hastanenin Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam verdi. “Beynin beslenmesi gayet iyi, işlemin başarılı olduğunu gösteriyor. Ortalama 2 saat filandı, 2 saat sonra damarını açmıştık zaten.”

    Kadir İnanır yoğun bakımda… Doktoru son durumunu açıkladı

    Yeşilçam’ın usta oyuncusu Kadir İnanır pazar günü aniden rahatsızlanmış, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Hastanede beyin tomografisi ve MR çekilen sanatçı, acil operasyona alındı. “Kadir Bey özelinde ilk 2 saat içerisinde pıhtıyı aldı, kanlanmayan beyin bölgesi tekrar kanlanır hale geldi. Dün akşamki süreçten sonra yoğun bakıma alınmıştı o süreç kontrollerle devam ediyor.”

    Operasyonu başarılı geçen Türk sinemasının usta oyuncusu Kadir İnanır'dan sevindirici haber geldi. “Uyandırılma süreci aslında başladı, akşam saatlerinde uyandırılmasını umuyoruz inşallah sonuçlar iyi olacak.”

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow