hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Adnan Oktar'ın cezaevi talimatları

    KAYNAKCNN TÜRK

    Adnan Oktar silahlı suç örgütünün güncel yapılanmasına ilişkin iddianameden Oktar'ın cezaevinden gönderdiği talimatlar da çıktı. Oktar'ın talimatlarında fotoğraflarının tablo olması, mehdiliği gündem haline getirilmesi gibi isteklerinin olduğu belirlendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Mehdiliği gündem yapın, şarkı ve şiirlerin sözlerini değiştirin. Fotoğraflarımı tablo haline getirin." Adnan Oktar, örgütünün yeni yapılanmasına işte bu talimatları verdi.

    İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu'nun Adnan Oktar organize suç örgütünün yeni yapılanmasına yönelik soruşturması tamamlandı. Örgütün yapılanmasına ilişkin iddianamede, Oktar'ın cezaevinden gönderdiği talimatlar da ortaya çıktı.

    KENDİSİNİN DEĞİL, DİĞER ÖRGÜT ÜYELERİNİN DIŞARI ÇIKARILMALARINI İSTEMİŞ

    İddianamede Adnan Oktar'ın hukukçulardan kendisinin değil, diğer örgüt üyelerinin dışarı çıkarılmalarını istediği. Cemaatin 3'te1'inin bile çıksa inanılmaz bir güç anlamına geleceğini söylediği ortaya çıktı.

    Raporda yer alan bir başka detay ise Oktar'dan şikayetçi olanların, kandırıldıkları yönünde internetten yayın yapılmasını istemesi.

    Adnan Oktarın cezaevi talimatları

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "HİÇBİR NOTU, KONUYU BENİM NOTUM OLARAK İLETMEYİN"

    İnceleme raporunda, örgütü içerinden yönetmeye devam ettiğinin anlaşılmaması için Oktar'ın "Hiçbir notu, konuyu benim notum olarak iletmeyin" talimatı var.

    "BEN YORULDUM HAYAT DEĞİL, BEN MUTLUYUM HAYAT YAPIN"

    Oktar'ın bir başka talimatı ise "Ben Yoruldum Hayat" isimli şarkının "Ben Sevindim Hayat" veya "Ben Mutluyum Hayat" diye değiştirilmesi yönünde. Oktar, tüm şarkı ve şiirlerin gözden geçirilerek uygun hale getirilmesini istediği belirlendi.

    Adnan Oktarın cezaevi talimatları

    "SOSYAL MEDYADA MEHDİLİĞİ GÜNDEM YAPIN"

    Başka bir Adnan Oktar notunda ise sosyal medyadan mehdilik konusunda gündem yapılmasını istediği yönünde. Bu notun ardından örgüt üyelerinin yoğun biçimde mehdilikle ilgili paylaşımları bulunuyor.

    "RESMİMİ TABLO YAPIN"

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ayrıca kendi fotoğraflarının da grafik tablo gibi yapılarak milyonlarca kişiye ulaştırılması talimatı da diğer istekleri arasında.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow