hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Akşener: Kimin ayağına taş attık?

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Etimesgut'ta Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuştu. ‘Ankara’da her ilçede arkadaşlarımıza el uzattılar’ diyerek isim vermeden Mansur Yavaş ve CHP yönetimini hedef aldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener istifa ederek Mansur Yavaş'a destek veren bazı eski İYİ Partilileri ve CHP’yi isim vermeden hedef aldı.

    Meral Akşener, “Ankara'da bizim her ilçede birer birer arkadaşlarımıza el uzattılar. DYP Anavatan Partisi kavga etti. 43 milletvekili gitti ama tek bir teşkilatın ilçe başkanı istifa etmedi. Çünkü Anavatan Partisi ‘Buyrun, size başrol veriyoruz’ demedi. Bu siyasi ahlaksızlıktır” ifadelerini kullandı.

    İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım için oy isterken dikkat çeken cümleler kurdu.

    Akşener, “Cengiz Topel Yıldırım beş kuruş para çaldırmaz, çalanın peşine düşer. Bu sandalyelerde oturmak ne kadar önemliymiş. Ne kadar tatlıymış. Ne kadar güzelmiş” sözlerini kullandı.

    Meral Akşener Etimesgut'ta Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuştu. İYİ Parti Ankara İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nda kavga çıkmıştı. Teşkilattan tepkiler yükselmişti ve Etimesgut Belediye Başkan Adayı Hilmi Özer aday tanıtım toplantısında protesto edilmişti. Akşener yanında Özer ile mesaj verdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Meral Akşener, “Yav arkadaş bu nasıl bir Etimesgut’muş. Bu Etimesgut’ta neler var neler? Kimin ayağına taş attık. Kimin cebine girenlerin, gireceklerin önüne geçtik. Asla bir siyasi partide olamayacak bir saygısızlık bir operasyon Partimize çekildi. Siz birbirinize düşman olmayı çıkartmayın” ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow