Azeri Milli Marşı unutulunca Cumhurbaşkanı Erdoğan kızdı
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Azerbaycan Devlet Başkanı ile okul açılışına katıldı, açılış töreninde Azeri milli marşının okunmaması Erdoğan'ı öfkelendirdi. Yaşanan protokol krizi saniye saniye CNN TÜRK kameralarına yansıdı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev ile Kars'ta katıldığı Haydar Aliyev Teknik Lisesi'nin açılışında protokol krizi yaşandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan ve Gürcistan Cumhurbaşkanlarının katıldığı törende öncelikle İstiklal Marşı okundu. Protokol ayakta Azeri Milli Marşı'nın da okunmasını bekledi ama marş başlamadı.
Erdoğan önce protokol müdürü, ardından da protokoldeki bazı görevlilerden bilgi aldı. Cumhurbaşkanının protokol hatasından dolayı sinirlendiği gözlendi.
Erdoğan kürsüye çıktığında ise "öncelikle bir protokol hatasını düzeltelim" dedi ve Azerbaycan Milli Marşı çalındı. Erdoğan daha sonra konuşmasına devam etti.
Rahşan Ecevit'ten Başbakan Davutoğlu'na cevap
Selahattin Demirtaş'a Davutoğlu'ndan sert cevap
Mahkeme o sözü boşanma sebebi saydı
HDP'den Erdoğan'a rest: Seni başkan yaptırmayacağız
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
EHLİYET YENİLEME SON GÜN: Sürücü Belgesi Ehliyet Yenileme Son Gün Ne Zaman? Ehliyet Yenileme Nasıl Yapılır, Nereden? Gerekli Evraklar Neler?
AYT DİNİ ŞEHİRLER SORUSU: Lhasa Dini Şehir Mi? Kahire Dini Şehir Mi? Roma Dini Şehir Mi? 2025 YKS AYT Dini Şehirler Sorusu Cevabı
SYKES-PICOT NEDİR? Sykes-Picot Anlaşması Harita Sınırları Nedir? Erdoğan'dan Dikkat Çeken 'Yeni Bir Sykes-Picot'a İzin Vermeyeceğiz' Açıklaması!